Użytkownik
Ach w koncu cos o niej napisze,bo tak glupio jezdzic na koniu i nic na jego temat nie wspomniec.
Na Galaksis jezdze od 1,5 roku. Polubilam ja od razu. Jednak ona mnie nie. Zawsze na jezdzie robila ze mna co chciala a dopiero od jesieni 2007 zaczelo nam wychodzic i sie zgralysmy. Coraz lepiej nam idzie. Kon o bardzo dobrej technice skoku. Masc siwa,hreczka. Ma chyba ok. 8 lat. Kurde ale nie pamietam po jakim ogierze. Ale jest od Grenady! xD
Musze to przyznac - jest naprawde sliczna. No a odkad pracuje z nia Monik nie pozostaje nic innego tylko sie zachwycac nad ich wspolna praca, wygladem itd. Ogolnie oby tak dalej!
Użytkownik
O tak wiem,ze Galaksis to tak naprawde Grafita,ale do niej pasuje bardziej Galaksis. A poza tym jest tez zrebak w stajni,ktory tez nazywa sie Grafita! Takze dobrze jest jak jest!^^xD
A na Galaksis po prostu najczesciej jezdze i nam powoli wychodzi!
Ostatnio edytowany przez Monik_Córuś_ADHD (2008-03-24 09:09:03)
Oj była uparta
pamiętam ją jak przyjechałam pierwszy raz do Runowa jakieś 6-7 lat temu to był jeden z pierwszych koni na które wtedy wsiadałam więc musi mieć chyba troszkę więcej lat. Pamiętam jak kiedyś stała tam gdzie Stanley miał kanciapę razem z takim koniem Nikitą (boski postrach) i zgubiła źrebaka tak zaczęła biegać i rżeć że szok na prawdę nie widziałam jeszcze klaczy w takiej desperacji
Galaksis To bardzo fajna klaczka jeśli sie uda i znajde to zdjęcie kiedy ziewała xD Bardzo fajnie wtedy wyszła
Ostatnio edytowany przez myszkaa (2008-03-26 19:56:51)
Myslalam jak jechalam w teren na galaksis ze bedzie tragicznie ale tylko raz sie sploszyla xD dala baranka i jechala xD ale bylo jak jechalismy cwalem xD fajnie bylo xD ;*