Nowy użytkownik
'Bez wypadkowa jazda'
ehe jasne xD nie no ja oprócz tego, że mam gips na nodze to nic do Runowa nie mam ;]
Nie da się przewidzieć co zrobi koń, bądź co bądź to jednak tylko zwierze. Może się czegoś przestraszyć, lub nawet zwyczajnie podknac, co może spowodować upadek i gips. Nie ma czegoś takiego jak BEZ URAZOWA jazda i każdy myślący człowiek o tym wie. Ale trzeba przyznać, że konie w Runowie należą do tych spokojnych, są przyzwyczajone do pracy z każdym jeźdzcem. Jeśli chcemy zmniejszyć ryzyko urazów to dużo zależy on nas, od poziomu jazdy i oczywiście od słuchania instruktora. Współczuje gipsu, ale to mogło się zdarzyć wszędzie. Pzdr.
Ostatnio edytowany przez Szu (2008-07-22 22:45:54)
Użytkownik
szczerze?? nic... na rajdzie się obtukła trochę...
ja wsumie nic do Runowa-jako do ośrodka nic nie mam^^oczywiscie znajdzie się jakieś ale,lecz nie takie duże.
Ale strona SKR mogła by być chociaż aktualizowana,bo być może np. ktoś chciał jechać na hubertusa,a na stronie zero informacji! zenada.
Jak Patryk W. był adminem wszystko było super i wporzadku, ja rozumiem, że Maniak nie ma czasu, ale to w takim razie dlaczego on prowadzi tą strone? wogole po co ona jeśli nie ma ŻADNYCH informacji?
Co do tego,ze nie bylo zadnego info na hubertusie to sie w sumie Pinuś nie zgodze - był wpis na ksiedze gosci. Ale ogolnie to fakt - strona jest baardzo zaniedbana, a niestety nie wpływa to zbyt pozytywnie na całokształt.
Użytkownik
a w aktualnościach jest o feriach zimowych... (chyba , że ktoś wyżej to napisał)
i zdjęcia też są stare...
hah xD
miejmy nadzieje ze zacznie się coś dziać
bo w koncu od reklamy też dużo zależy ;p
a ja tam myślę, że nie ma coś takiego jak `bezwypadkowa jazda`
ja sama ostatnio poleciałam w terenie, i nie było fajnie, ale bądź co bądź, konie zawsze się mogą spłoszyć,
wystraszyć, czy coś.
i chyba nie zależy od stajni. w każdej stajni, na każdym padoku można spaść ^^
pzd ;*