hm, po Granadzie i Rywalu ; ) niestety gdzie indziej nie mogę założyć tego wątku, więc piszę to tutaj ;D
jest najpiękniejszą kobyłką na świecie, wredota niezła ;D nieufna.. i młodziutka
aa, no i oczywiście to małopolak i ma powyżej 3 lat napewno, chyba niecałe 4
i w Runowie stoi od narodzin o ile się nie mylę
Ostatnio edytowany przez cynq (2009-06-30 18:03:32)
Grenadzie* zapewne miało być
no tak. póki co chyba mozemy tutaj pisac o Graficie ; )
ma fajną maść, teraz na lato to w ogole wyjasniala
Małopolak ^^
polemizowałabym, że jest najpiękniejszą kobyłką na świecie, ale cóż.
nie będę się już wypowiadać w tej kwestii ;P
a no wredota. pokazała swoje na lonży
tak, miało być GRENADZIE* ; )
co do maści to jest śliczna, ale jej nie nazwę ;pp
może dodam zdjęcia jak mi się zachce..
tzn. Ty Ewa wiesz jak ona wygląda ale tak dla innych ;p żeby nie było że to do Ciebie pisze ;p
Użytkownik
Z wiekiem zrobi się jaśniejsza, jak to już bywa w naturze siwków(coś z siwka musi mieć, skoro jest siostrą Galaksis i przypuszczam, że Grenada też była siwa). To może ja dam jedno jej zdjęcie, jak biega przy płocie i rży z Parafką, kiedy ją zabieraliśmy.
Użytkownik
Piękną ma maść nie ma co.
W ogóle jest piękna
oczywiscie ze piekna ...
byla zajezdzana ale tak sie stalo ze w runowie juz jej nie ma...
podobno wroci na jesien.. ale zobaczymy...
wiem, wiem ... pozostawie to bez kometarza ...
Grafita poszla niby do jakiegos kolesia, gdzie bedzie sie pasla na pastwiskach..
a na esien ma wrocic i byc zajezdzana...
Nie wydaje mi sie zeby Pan Piotr sprzedal Grafite, w zeszle wakacje wiazal z nia bardzo duze nadzieje, wiec jak dla mnie bedzie tak jak mowi, ze kon wroci na jesien. Aczkolwiek moze cos sie zmienilo...?
Jak napisali ze grenada była maści siwej ;D , o ile dobrze pamietam Grenada byla maści jak Graficia ; *
Kobyła wroci pan. Piotr mowil kiedy ja zajezdzali ze ma charakter po mamie ; * i że bedzie dobra ;D
a pan. Piotr wątpie że odda/sprzeda dobrego konia ; D chociaż dużo takich bylo ; D
Zgadzam się z Martvą ..wątpie, by Grafita została sprzedana. P.Piotr mówił, że koń ma charakterek, no i poza tym mówił, że to będzie tak jakby jego koń, bo wiadomo, że do jednych przywiązuje się bardziej, do innych mniej.
Irys jak Irys ...była okazja, to został sprzedany.
Chyba, że się właśnie coś zmieniło, ale mi się wydaje, że Grafita wróci pożyjemy, zobaczymy ...
Grafita wróciła jakiś niecały tydzień temu.
Jak będę miała zdjęcia to wrzucę
Użytkownik
też mam fajne fotki jak sie pasie z jakimś koniem którego widziałam pierwszy raz w zyciu. Jak je wrzucę, to prosze możecie mi powiedzieć z kim sie graficia pasie?
Ostatnio edytowany przez I love horses (2009-11-08 19:09:11)